rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

Es desborden diferents rius al País Valencià per les fortes pluges

Des del passat divendres en alguns punts ja porten acumulats més de 300 mm de pluja

 

Durant les últimes hores les fortes pluges s'han desplaçat al centre del País Valencià. Les fortes pluges que cauen sense parar des del passat divendres han fet créixer molt els principals rius de les províncies de València i Alacant, en alguns punts alguns d'aquests rius ja s'han desbordat. Durant les pròximes hores encara continuarà plovent i s'espera encara que el cabal dels rius pugui pujar més.

Un dels rius que s'ha desbordat durant les últimes hores és el Segura al seu pas per la localitat d'Oriola, a la comarca del Baix Segura. En aquest municipi s'han hagut de desallotjar diferents veïns per la important crescuda que ara feia 29 anys que no es produïa. El riu s'hauria desbordat a les 5 de la matinada i el municipi segueix sota el nivell 1 d'inundacions (el màxim), ja que les previsions indiquen que podria seguir plovent les properes hores.

 

També s'ha desbordat aquest matí el riu Xúquer al seu pas per Alberic, tot i que lluny de nuclis urbans. Per altra banda a Ontinyent, la Policia Local ha obligat a desallotjar diferents cases del barri de la Canterería a primera hora del matí que s'estaven veient afectades per desbordament del riu Clariano.