CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es registren alguns aiguats a la costa catalana durant el matí

Les pluges més importants s'han concentrat al Camp de Tarragona

Durant el matí les pluges han afectat moltes comarques catalanes. Les pluges més importants s'han concentrat a les comarques de Tarragona i també a les comarques de Girona. Per altra banda en alguns racons de Catalunya les precipitacions han sigut molt febles. Durant la tarda les pluges poden seguir caient a moltes comarques i seria ja de cara a la nit quan anirien clarament a la baixa. Les pluges d'aquest matí de forma local han deixat algunes acumulacions importants.

 

Durant el matí les fortes pluges s'han concentrat a les comarques de Tarragona, especialment a la comarca del Baix Camp. També s'han registrat algunes precipitacions moderades a les comarques de Girona i de forma molt més dispersa han arribat les pluges a l'àrea de Barcelona. Fins al moment cal destacar l'aiguat caigut a la població de Cambrils on durant el matí s'han acumulat 112 mm. Com es pot veure en les següents imatges la intensitat de la pluja en alguns moments era molt elevada i això ha anegat alguns carrers.

 

 

Cal destacar també les següents quantitats de precipitació recollides fins al moment a Catalunya: 84 mm a Riudoms, 79 mm a Vinyols i els Arcs, 53 mm al Pantà de Siurana, 45 mm a Falset o 32 mm a Sant Hilari Sacalm.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.