IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es registren tres terratrèmols en poc més d'una hora al centre d'Itàlia

El primer terratrèmol s'ha produït a les 10:25 i el segon uns 50 minuts després amb més intensitat

Epicentre del terratrèmol a Itàlia | USGS

Al llarg del matí una sèrie de terratrèmols han sacsejat el centre d'Itàlia. El segon ha estat el d'una magnitud més important amb 5,7 graus a l'escala de Richter. La sacsejada s'ha sentit a bona part del centre del país i també a la seva capital, Roma.

ACTUALITZACIÓ | Dimecres 18 de gener a les 11:29

Es registra un nou terratrèmol al centre d'Itàlia. Aquest segon terratrèmol amb una magnitud de 5,7 a l'escala de Richter. L'epicentre es localitza a uns 109 km de Roma. En poc més d'una hora, la regió del centre d'Itàlia s'ha vist afectada per tres terratrèmols. La regió afectada pels dos terratrèmols és justament en la que van morir unes 300 persones el passat mes d'agost. Fins al moment no tenim constància de danys materials ni personals. Les fortes sacsejades han obligat a evacuar el metro de la capital italiana.

ACTUALITZACIÓ | Dimecres 18 de gener a les 10:25

Un fort terratrèmol s'ha deixat sentir al voltant de les 10:25 al centre d'Itàlia. El sisme s'ha sentit a Lazio, Abruzzo i Marche i també a la capital, Roma. La magnitud, segons les primeres informacions, seria de 5,3 a l'escala de Richter


Comentaris

envia el comentari