Espectacle de colors al Pla de Lleida en plena floració

Les altes temperatures han afavorit una ràpida floració dels arbres fruiters al Pla de Lleida

Espectacle de colors al Pla de Lleida | Enric Navarrete

El Pla de Lleida ofereix aquests dies unes imatges primaverals espectaculars als camps d'arbres fruiters. Molts aficionats a la fotografia s'acosten a aquest racó del país per fotografiar aquest espectacle que deixa imatges espectaculars.

Les altes temperatures que hem tingut aquest hivern, i especialment les últimes setmanes, han afavorit una ràpida floració dels arbres fruiters, especialment dels presseguers. L'esclat de floració d'aquests arbres ha coincidit amb un període força càlid aquesta última setmana on l'observatori de Lleida va arribar als 26 °C de temperatura màxima el dia 11 de març. Aquesta temperatura és la més alta registrada durant els primers onze dies del mes de març a la ciutat des del 1941. L'anterior rècord de temperatura va ser de 25,8 °C el dia 10 de març de 1957.

L'Enric Navarrete, és un dels fotògrafs que ha aprofitat aquest espectacle natural per realitzar algunes fotografies. A continuació teniu un recull d'aquest espectacular espectacle primaveral al Pla de Lleida.

Espectacle primaveral al Pla de Lleida | Enric Navarrete

 

Arbres fruiters a la sortida del sol | Enric Navarrete
Camps de fruiters al Pla de Lleida | Enric Navarrete

Comentaris

envia el comentari