Una excepcional tempesta fa destrosses i inundacions a Granollers

Una tempesta d’inusual força va descarregar ahir fins a 90 litres a la capital del Valles Oriental i va produir afectacions importants

Les afectacions de la tempesta van ser bastant aparatoses
Les afectacions de la tempesta van ser bastant aparatoses | @miestheriosa

Ahir divendres a la tarda una tempesta sobtada de gran intensitat va recorrer la comarca del Vallès Oriental i Granollers es va emportar la pitjor part. La tempesta va morir a la costa del Maresme provocant més incidències.

Han caigut 80 litres per metre quadrat en una hora i la ciutat s'ha vist desbordada per uns instants, amb una allau d'avisos al 112. De les 226 trucades que s'han rebut al Vallès Oriental, 184 han estat a Granollers.

Espectaculars imatges dels efectes de la tempesta

Van ser molts ciutadants que van compartir a través de lesxarxes socials excel·lents fotografies i vídeos del panorama que es va viure durant la tempesta i les conseqüencies d'aquesta.

El fort xàfec ha provocat destrosses a l'avinguda Sant Esteve, quan el vent ha fet caure una tanca metàl·lica que estava damunt d'una teulada i que ha impactat al terra.

Cap ferit després el desastre

Segons Protecció Civil no s’ha de lamentar de ferits, però si danys molt importants. Van caure 8arbres. Va haver gent que es va quedar atrapada dins un cinema i el cotxe en un pont inundat.

El Vallès Oriental torna a la normalitat

Aquest dissabte la previsió és de molts menys ruixats, només localitzats a l’àrea del Pirineu i algun a l'extrem sud, a tot el litoral i prelitoral central dominarà el sol amb ambient més càlid.


Comentaris

envia el comentari