Una excepcional tempesta fa destrosses i inundacions a Granollers

Una tempesta d’inusual força va descarregar ahir fins a 90 litres a la capital del Valles Oriental i va produir afectacions importants
Les afectacions de la tempesta van ser bastant aparatoses | @miestheriosa

 

Ahir divendres a la tarda una tempesta sobtada de gran intensitat va recorrer la comarca del Vallès Oriental i Granollers es va emportar la pitjor part. La tempesta va morir a la costa del Maresme provocant més incidències.

 

Han caigut 80 litres per metre quadrat en una hora i la ciutat s'ha vist desbordada per uns instants, amb una allau d'avisos al 112. De les 226 trucades que s'han rebut al Vallès Oriental, 184 han estat a Granollers.

 

 

 

 

Espectaculars imatges dels efectes de la tempesta

Van ser molts ciutadants que van compartir a través de les xarxes socials excel·lents fotografies vídeos del panorama que es va viure durant la tempesta i les conseqüencies d'aquesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El fort xàfec ha provocat destrosses a l'avinguda Sant Esteve, quan el vent ha fet caure una tanca metàl·lica que estava damunt d'una teulada i que ha impactat al terra.

 

 

 

 

 

 

 

Cap ferit després el desastre

Segons Protecció Civil no s’ha de lamentar de ferits, però si danys molt importants. Van caure 8 arbres. Va haver gent que es va quedar atrapada dins un cinema i el cotxe en un pont inundat.

 

 

 

 

 

 

El Vallès Oriental torna a la normalitat

Aquest dissabte la previsió és de molts menys ruixats, només localitzats a l’àrea del Pirineu i algun a l'extrem sud, a tot el litoral i prelitoral central dominarà el sol amb ambient més càlid.