Un elefant embogeix i fereix 18 persones en una celebració a Sri Lanka

Els fets van passar en el marc d’una desfilada budista quan l’animal va desbocar-se i va recórrer 100 metres enduent-s’ho tot ple davant. Entre les víctimes hi ha nens

L'elefant va embogir embastint a diverses persones a Sri Lanka
L'elefant va embogir embastint a diverses persones a Sri Lanka | PIXABAY

Gran ensurt el que es van endur les persones que gaudien d’una desfilada budista a Sri Lanka, al sud-est asiàtic, quan un elefant que participava en l’esdeveniment va embogir per causes que es desconeixen i va recórrer 100 metres desbocat enduent-se tot el que trobava pel davant, incloent a persones, i causant un total de 18 ferits, alguns crítics. Entre les víctimes hi ha nens. 

Com es pot veure en les imatges, l’animal anava engalanat amb roba, llums i diversos objectes, i no hem d’oblidar que els elefants són animals salvatges, fet que provoca que, puntualment, tot i estar ensinistrats, puguin descontrolar-se quan se senten pressionats o espantats per la multitud. 

Els fets van tenir lloc a la ciutat de Kotte, la capital de l’illa. Com que es tractava d’un conegut esdeveniment, una televisió local estava retransmetent en directe la desfilada i les càmeres van poder enregistrar tota la crítica situació, des que l’animal es desboca fins que atropella a diverses persones, la majoria del públic, passant per l’assistència sanitària d’alguns dels ferits. Aquest és el vídeo que conté imatges que poden ser dures:

Segons expliquen alguns mitjans locals, els fidels que participaven en aquesta celebració i que van resultar ferits van mostrar cops forts a l’abdomen i en altres parts del cos, mentre que una persona va rebre una trepitjada de l’elefant al cap, raó per la qual va necessitar un tractament d’una oïda.

També et pot interessar...


Comentaris
Olga Marin
Que deixin d'una vegada tranquils els animals, quina mania de disfressar los i abusar d'ells. Deixeu-los lliures!!!!!

envia el comentari