TEMPORAL: 21 ferits, un de greu, pel fort vent a Catalunya

El SEM ha fet les assistències sanitàries i informa que la majoria de les víctimes han estat traslladades a centres hospitalaris

El fort temporal de vent que bufa a gran part de Catalunya aquest dilluns, 20 de gener, i que ha deixat alguns registres històrics ja ha provocat un total de 21 persones ferides a tot el territori, una de les quals està en estat greu a causa d’una forta contusió. Així ho informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que assegura que la majoria de les víctimes han estat traslladades a centres hospitalaris. El vent continuarà aquestes properes hores i es reforçarà quan giri de gregal a llevant.

Per ara, es desconeixen els municipis on han tingut lloc aquests fets, tot i que una de les persones ferides segurament sigui l'home que diumenge a la tarda va patir ferides lleus per la caiguda d'un arbre al damunt del seu vehicle a Mataró. Per ara, les comarques més afectades pel fort vent, a estones huracanat, han estat el Maresme i el Barcelonès, amb ràfegues històriques que han arribat a superar els 100 km/h en algunes estacions amb algun rècord inclòs, com per exemple a Cabrils. A més, es busca una persona que podria haver caigut al mar quan es trobava en un espigó a la desembocadura del riu Besòs.

El temporal empitjora 

El fort temporal de vent i molt mala mar empitjorarà aquestes properes hores i tota la costa catalana patirà onades que poden ser extraordinàries amb greus desperfectes, així com vent de llevant molt fort, pluges molt abundants i neu extremadament abundant al Pirineu de Girona. Una situació que promet ser històrica en ple gener. 


Comentaris

envia el comentari