VÍDEO: Foques intenten rescatar una companya atrapada en un drenatge d’un aquari

L’animal va quedar atrapat pel cap en un forat del sistema de drenatge. Les seves companyes van intentar salvar-la amb el morro sense resultats

Imatge de la foca atrapada en el conducte de drenatge de l'aquari
Les seves companyes van intentar salvar-la amb el morro fins que un treballador va anar a rescatar-la | Twitter

Els visitants de l’aquari Sun Asia Ocean World, a la ciutat xina de Dalian, van presenciar com una foca quedava atrapada pel cap en un forat d’un sistema de drenatge de l’aquari. Les seves companyes van intentar salvar-la sense èxit amb el morro fins que un treballador va anar a rescatar-la.

De fet, l’animal va quedar atrapat en el conducte a causa de la potència succionadora del drenatge que era molt forta. Els nens i visitants van veure com el treballador intentava diverses vegades treure la foca del conducte sense èxit. Finalment, un cop el sistema es va apagar, va ser capaç de retirar la foca, però ella ja no presentava signes de vida.

L’endemà al tràgic accident, l’aquari Sun Asia Ocean World va afirmar que la tapa del forat de drenatge es va obrir accidentalment i van confirmar la mort de la foca. «Encara que es va fer tot el possible per rescatar-la, no van poder salvar la seva vida a temps», van assenyalar els responsables de l’aquari, que han promès investigar i analitzar el cas perquè no es torni a repetir.


Comentaris

envia el comentari