Imatge d'un home intentant travessa amb un gos un riu desbordat

Final feliç per al gos arrossegat per l'aigua del Ter durant el temporal

L’home va deixar anar l’animal mentre intentava creuar el riu desbordat

Final feliç per un dels moments que més ens han fet encongir el cor durant el temporal Glòria. Aquest dijous es va fer viral un vídeo en el qual es pot veure un home amb el seu gos està intentant travessar el riu Ter, que corria mig desbordat amb molta força per Sant Julià de Llor i Bonmartí (Selva). El que més talla la respiració és el moment en el qual deixa anar l’animal i aquest es perd riu avall.

Va deixar anar el gos mentre travessava el riu desbordat

L’acció de l’home ha estat una enorme imprudència, tant per la seva pròpia vida com per la del gos. En aquell moment, el cabal del riu Ter estava multiplicat per 100 i va provocar grans destrosses en desbordar-se a les comarques Gironines, i l’home va intentar creuar l’ample del riu, tot i ser alertat perquè no ho fes. Tanmateix, no va fer cas i TVE va enregistrar els fets en un vídeo que finalment s’ha fet viral.

Tanmateix, en el moment en el qual l’home perd el gos, es va alertar els Bombers i aquests van mobilitzar dues dotacions, segons ha avançat ‘Nació digital’. Finalment, l’animal va poder arribar fins a una illa de troncs i fulles  situada uns metres més avall, a la qual va aconseguir pujar i resguardar-se fins que els efectius el van poder salvar sa i estalvi, al terme municipal d’Anglès.

També et pot interessar...