Imatges: Tempestes i calamarsades a molts punts aquest divendres

El canvi de temps anunciat ha fet que la jornada d’aquest divendres fos bastant entretinguda, amb tempestes i calamarsades que han afectat diferents punts del territori

Imatge d'una calamarsada en un jardí
El canvi de temps anunciat ha portat tempestes i calamarsades aquest divendres    | cedida

El mapes del temps ja pronosticaven per aquest divendres una mica de sarau meteorològic. Hi havia els ingredients perquè tinguessin lloc tempestes, acompanyades de calamarsa. I així ha sigut finalment.

Les previsions meteorològiques no han fallat i ja al matí han començat a créixer nuvolades a l’Empordà que han fet descarregar les primeres tempestes acompanyades per calamarsa. Ara bé, a mesura que anava avançant el dia, la situació ha anat a més.

L’aire fred anava entrant per les capes altes de l’atmosfera, afavorint que les nuvolades cada vegada fossin més grans i desenvolupades en altres punts de Catalunya. S’han acabat concentrant els ruixats entre les comarques de Barcelona i de Girona, deixant en diferents ocasions novament calamarsades.

Aquí podeu veure un recull de les imatges que la gent publicava a les xarxes socials en el que ha sigut, per a molts d’ells, la primera calamarsada que enregistràvem de l’any.


Comentaris

envia el comentari