Inici de la setmana santa amb domini del sol i ambient càlid

Les temperatures pujaran especialment a inicis de la setmana vinent amb un ambient molt càlid a tot el territori català
S'espera una clara pujada de les temperatures. | EFE

 

A punt per iniciar la setmana santa, fem un repàs a com serà el temps aquests primers dies a Catalunya. Sembla que l'anticicló ens vol acompanyar i per tant el temps serà tranquil amb un ambient molt agradable o fins i tot càlid a inicis de la setmana vinent.

Sembla que la primera meitat de la setmana santa vindrà marcada per un temps molt tranquil a tot Catalunya. Els pròxims dies, pràcticament fins dimarts de la setmana vinent, l'anticicló abraçarà de ple tot el territori català i això ens deixarà dies de temps molt estable amb domini del sol. Pocs núvols veurem durant el proper cap de setmana, tret d'algunes nuvolades durant la tarda. Pel que fa a la pluja, no se n'espera a pràcticament cap comarca catalana fins al pròxim dimarts. Com a excepció, potser durant les tardes del dissabte i el diumenge podria escapar-se algun xàfec puntual de tarda a punts del Pirineu, especialment a la Vall d'Aran. Pel que fa a les temperatures durant els pròxims dies, s'espera una progressiva pujada dels termòmetres amb un ambient molt agradable a les hores centrals del dia. Les temperatures pujaran més clarament a inicis de la setmana vinent. Dimarts els termòmetres superaran amb facilitat els 25 graus de màxima a molts racons de Catalunya.

 

Pel que fa al temps durant la segona meitat d'aquesta setmana santa encara, és complicat fer una previsió acurada. Sembla que a partir de dimecres, i especialment dijous, podrien reaparèixer els ruixats de tarda a molts punts de Catalunya, especialment a punts de muntanya. El temps més inestable, amb ruixats a moltes comarques podria arribar abans del dilluns de Pasqua tot i que encara és molt aviat per determinar on acabaran apareixent aquests ruixats i si seran importants. Cal dir, en forma de resum, que bona part de la primera meitat d'aquesta setmana santa vindrà marcada per un temps estable, amb unes temperatures molt agradables a Catalunya.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris