Interior titlla de «falsa alarma» l'alerta sobre la persona que hauria desaparegut ahir al Besòs

El dilluns al vespre es va fer una primera recerca que no va donar resultats

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha confirmat  —després d'una intensa recerca— la hipòtesi que ahir es considerava: la desaparició d'un home que va caure al riu Besòs és una «falsa alarma».

Ahir a la tarda, a les 15.30 hores, un testimoni va alertar sobre la presumpta víctima, que hauria caigut a la desembocadura mentre realitzava fotografies del temporal, a Sant Adrià del Besòs. L'alarma va desplegar un dispositiu que va comptar amb un helicòpter de Salvament Marítim, una unitat aquàtica dels Mossos d'Esquadra i una altra de Bombers.

Es va realitzar una batuda per intentar trobar indicis de la víctima

Els efectius van realitzar una batuda en la zona per intentar trobar indicis i localitzar la víctima. Tanmateix, el testimoni no va permetre determinar la veridicitat de la desaparició, ja que no hi havia cap denúncia. Aleshores, tal com va expressar ahir el conseller Buch, valoraven la possibilitat que es tractés d'una falsa alarma; avui, efectivament, arran el treball reprès d'aquest matí i l'encara inexistència de denúncia, segons el Departament, ho han confirmat.

Malgrat que Interior ahir valorava la hipòtesi que considerava de «falsa alarma» la desaparició d'un home al riu Besòs, aquest dimarts al migdia, després d'una intensa recerca, s'ha refutat la teoria, tenint en compte que no hi ha cap denúncia per desaparició.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari