YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Temporal Glòria: investiguen Endesa i REE pels talls de llum

La Generalitat ha obert un expedient informatiu a les dues empreses per les nombroses incidències elèctriques a Catalunya durant la forta borrasca

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha obert un expedient informatiu a Endesa i Red Eléctrica de España (REE) per les moltes incidències en el subministrament elèctric que hi va haver a Catalunya durant el fort temporal Glòria, especialment entre els dies 19 i 23 del passat mes de gener.

En aquest sentit, la mesura té l’objectiu de quantificar el nombre i grau d’afectació d’aquestes incidències als usuaris, ja que es van patir molts talls en el servei, segons ha informat la Generalitat aquest dilluns, 3 de febrer. D’aquesta manera, es volen determinar les causes i analitzar el procés de reposició del subministrament.

El Govern vol saber si l'actuació de les companyies ha estat d'acord amb la llei

Amb aquesta mesura, el Departament d'Empresa i Coneixement pretén comprovar que tota l'actuació de les companyies elèctriques s'ha ajustat al que recull la llei de garantia i qualitat de subministrament elèctric de Catalunya. El temporal que van patir totes les comarques catalanes fa uns dies va deixar sense llum en algun moment a més de 200.000 abonats de més d'un centenar de municipis.


Comentaris

envia el comentari