La calorada arriba al seu punt final

Les temperatures baixaran clarament els pròxims dies i tornarem als valors normals per l'època

Els núvols ja s'estan deixant veure a gran part del país. Foto: tempspalamos.blogspot.com.

Les temperatures tan elevades que s'han registrat aquest passat cap de setmana al territori català no es repetiran durant aquest inici de setmana. A partir de dimarts les temperatures baixarien arreu del territori i recuperaríem els valors normals per l'època.

Les temperatures pròximes als 40 graus de màxima que aquest passat cap de setmana es van registrar a punts de Ponent o de l'interior de Tarragona no es repetiran durant aquest inici de setmana. Les temperatures començaran demà dimarts una notable baixada arreu del territori que especialment es deixaria sentir a les comarques interiors i de muntanya.

Durant la propera matinada i també durant la tarda de dimarts acompanyant la baixada de temperatures es podrien reproduir de nou alguns ruixats irregulars per molts punts de les comarques interiors i de muntanya, localment podrien ser moderats. Es concentrarien especialment al Pirineu i Prepirineu però també en podrien aparèixer a punts del prelitoral.

Dimarts les temperatures màximes ja podrien baixar entre 2 i 6 graus a molts punts de l'interior del territori. La baixada de les temperatures mínimes la notaríem especialment durant la matinada de dimarts a dimecres. A punts del Pirineu la temperatura mínima podria baixar 10 graus respecte a la que hem tingut avui.

Entre demà dimarts i el pròxim dijous les temperatures més altes podrien arribar als 30 graus a punts de Ponent com a màxim. Seria de nou acostant-se al cap de setmana quan les temperatures tindrien una clara tendència a pujar i podríem parlar d'un nou episodi de calor intens al territori.


Comentaris

envia el comentari