CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El judici de l'1-O començarà el pròxim 18 de desembre

La intensitat de les pluges a l'Alt Empordà inunda els carrers de Cadaqués

El nord-est català està en alerta groga per tempestes acompanyades de calamarsa i pedra

 

 

Un gran aiguat ha inundat els carrers propers a la riera de Cadaqués aquest matí. Tal com es pot veure al vídeo, una tempesta acompanyada de pedregada ha causat la inundació de la localitat de la comarca de l'Alt Empordà. Els cotxes gairebé no podien circular, i la situació ha provocat nombroses reaccions d'usuaris a Twitter que asseguraven que no havien vist mai un xàfec semblant. Cal recordar que el nord-est de Catalunya es troba en alerta groga per calamarsa i pedra. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha advertit a les comarques gironines sobre la possibilitat de xàfecs amb ratxes fortes de vent que podrien ser perilloses. Algunes poblacions empordaneses, com la Tallada, han acumulat a dos quarts de quatre de la tarda més de 45 litres per metre quadrat. Tot i que a altres pobles no s'ha acumulat tanta pluja, altres municipis n'han patit més la intensitat: a Torroella de Montgrí han caigut més de 25 litres en 30 minuts, i a la Bisbal d'Empordà 12 litres d'aigua en tan sols 10 minuts. A banda d'això, les temperatures màximes baixaran lleugerament a la resta del territori català. 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.