IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

La NASA confirma que l'any 2016 ha estat el més càlid mundialment

L'any 2016 va tenir la temperatura mitjana més alta en el global de la Terra des de l'any 1880

L'any 2016 és l'any més càlid registrat mai | cedida

La NASA confirma que l'any 2016 ha sigut el més càlid a escala mundial d'ençà que tenim registres moderns l'any 1880. Aquest anàlisis de temperatures s'ha realitzat amb dades pròpies de la mateixa NASA i de l'Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica dels Estats Units (NOAA).

La temperatura mitjana global de l'any 2016 ha estat 1,78 graus Fahrenheit (0.99 graus centígrads) més càlid que la mitjana del segle 20. Aquesta dada fa que l'any 2016 sigui el tercer any consecutiu que s'estableix un nou rècord de temperatures superficials a escala global.

La mateixa NASA destaca que l'any 2016 segueix la tendència imparable de l'escalfament a nivell global. La major part d'aquest escalfament s'ha produït els últims 35 anys. Cal destacar que dels 12 mesos de l'any 2016, de gener a setembre, amb l'única excepció de juny, les temperatures van ser per sobre de la mitjana global. Els mesos d'octubre, novembre i desembre del 2016 van ser els segons més calorosos d'ençà que es tenen registres en cadascun dels mesos, darrere dels registres de l'any 2015.


Comentaris

envia el comentari