CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El judici de l'1-O començarà el pròxim 18 de desembre

La neu arriba de forma feble al Vallès a última hora del dia

La neu granulada ha arribat a ciutats com Terrassa o Sabadell durant la nit
Neu a Sant Fost de Campsentelles | @MeteoSantFost

 

La nevada que ha afectat avui tant l'interior de les comarques de Girona com de Barcelona i també alguns punts de les muntanyes tarragonines ha deixat de banda les comarques al voltant de la ciutat de Barcelona. Ja entrada la nit han arribat alguns ruixats a la zona del Vallès que han deixat veure neu granulada.

La neu granulada s'ha deixat veure a ciutats com Terrassa o Sabadell al Vallès Occidental i també a Sant Fost de Campsentelles al Vallès Oriental. Els ruixats han estat força febles. Les comarques al voltant de l'àrea metropolitana de Barcelona han estat les que menys precipitació han rebut durant aquest episodi de nevades a cotes baixes. Tot i que les temperatures s'han mantingut fredes durant tota la jornada la precipitació no ha acabat d'afectar les comarques de la costa barcelonina i no s'ha pogut vuere la tant esperada nevada.

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.