La neu podria afectar algunes de les principals carreteres de Catalunya

La previsió de neu a cotes baixes podria afectar carreteres tan importants com la A-2 o l'AP-7

La neu podria caure per sota dels 500 metres | cedida

La previsió de neu a cotes baixes podria afectar les principals carreteres catalanes al llarg del dia. La situació més complicada s'espera a partir del migdia i especialment durant la tarda. 

El Servei Català de Trànsit ha comunicat que algunes de les principals carreteres catalanes es podrien veure afectades avui per la nevada a cotes baixes. La neu podria aparèixer a moltes comarques per sota dels 400 metres a partir del migdia i especialment durant la tarda. Segons a comunicat el Servei Català de Trànsit les carreteres que es podrien veure afectades serien la A-2 (especialment el tram de les comarques de les Garrigues i l'Alt Camp) , AP-7 (sobretot al nord de l'Alt Empordà, o de la Selva) , la C-17 (el tram entre la Garriga i creua la comarca d'Osona fins a Torelló), o la N-340 (especialment al voltant de l'Alt Penedès, entre l'Ordal i Subirats, i el Baix Llobregat, al voltant de Vallirana). Caldrà estar molt pendents de la situació del temps i de les incidències del trànsit durant tota la jornada.

També és molt recomanable repassar els consells que Protecció Civil estableix per conduir si ens trobem amb neu a la carretera, especialment pel que fa a en el moment de posar les cadenes al cotxe. Aquí podeu repassar els consells davant una situació de neu a cotes baixes a la carretera.


Comentaris

envia el comentari