IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les glaçades podrien arribar a les comarques de la costa

Els pròxims dies algunes glaçades podrien arribar a la primera línia de la costa catalana

Imatges d'un riu totalment congelat | cedida

Durant els pròxims dies l'ambient més fred s'imposarà també a les comarques a tocar de la costa i les temperatures baixarien una mica més en aquestes zones. Els pròxims dies una petita entrada d'aire fred faria que l'ambient fos de ple hivern a tot el país i fins i tot podrien aparèixer les primeres glaçades a punts propers al mar.

Tot i que durant els últims dies les temperatures han baixat força a les comarques del litoral i l'ambient s'ha mantingut fred, les temperatures sembla que encara podrien baixar una mica més a finals d'aquesta setmana i durant l'inici de la setmana vinent. Tot i que la baixada de temperatures seria general, es notaria menys en zones on la boira ha estat present aquests últims dies i l'ambient ja ha sigut molt fred. Seria a la zona de la costa on es notaria més aquesta sensació de ple hivern.

La baixada de temperatures podria deixar les primeres glaçades a les comarques de la costa, especialment a prop de la desembocadura d'alguns rius. Les temperatures podrien acostar-se als 0 graus durant les nits de dissabte o diumenge. Creiem que aquestes glaçades podrien aparèixer al Baix Empordà (al voltant de la desembocadura del Ter), a la zona nord del Maresme i sud de la Selva (a la zona de la desembocadura de la Tordera) i més al sud al Garraf o el Tarragonès (a les desembocadures del Foix o el Gaià). A l'interior les glaçades continuarien apareixent com en dies enrere però serien més fortes i en conjunt més extenses, podrien arribar-se a registrar valors entre els -5 i -7 °C en algunes fondalades on el vent es mantingui totalment encalmat.


Comentaris

envia el comentari