Les onades arriben fins als 10 metres a la Costa Brava

El vent ha superat els 90 km/h a punts de la costa de Barcelona i durant el matí el mar encara es trobava molt remogut

Durant la matinada el temporal de vent i mala mar s'ha reforçat a bona part del litoral català tal com marcaven les últimes previsions. Les ratxes de vent més fortes han superat els 90 km/h a la costa de Barcelona, les onades han arribat als 10 metres d'alçada a la boia de Begur que es troba unes quantes milles mar endins del Cap de Begur. Durant el matí el mar encara mostrava els efectes d'aquest temporal i moltes persones s'han acostat al litoral per fotografiar l'espectacle que deixaven les onades.

Durant tota la matinada el vent ha bufat amb ratxes fortes a les comarques de la costa, especialment de la costa de Barcelona i Girona. El vent ha superat els 90 km/h en alguns punts, cal destacar els 95 km/h d'Arenys de Mar, els 93 km/h de Premià de Mar - Port o els 90 km/h de Canet de Mar. Durant la matinada i primeres hores del matí encara ha anat plovent a molts racons del litoral, especialment a les comarques de Girona on cal destacar els 29 mm de Roses o els 29 mm de Torroella de Montgrí. 

Molt destacable ha estat l'onatge registrat sobretot a la costa Brava. La boia que la xarxa de ports de l'estat té instal·lada unes milles mar endins del Cap de Begur ha registrat aquesta matinada una onada de 10 metres. També han estat destacables les onades a tot el litoral de Barcelona, superant puntualment els 4 o 5 metres.


Comentaris

envia el comentari