CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les onades superen els onze metres a la costa catalana

En conjunt a molts punts del litoral les onades han superat els sis o set metres d'alçada

 

El dur temporal de mar que afecta la costa catalana des de divendres, ha deixat onades de mitjana entre els 5 i 6 metres a tota la costa catalana. El temporal encara s'ha de deixar sentit durant la jornada d'avui diumenge, tot i que en conjunt la part més intensa d'aquest temporal de mar ja hauria passat. Les onades han deixat pics màxims de fins a 7 metres d'alçada davant la ciutat de Barcelona i l'alçada màxima s'hauria registrat a la boia del cap de Begur, a Girona, amb una alçada màxima pròxima als 11 metres.

En algunes localitats de la costa catalana, com és el cas de Torredembarra, les grans onades van arribar a inundar alguns trams del passeig marítim de la localitat tarragonina.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.