IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les ventades provoquen més de mil incidències a Catalunya

El servei d'emergències ha rebut més de 1.700 trucades relacionades amb el fort vent durant les últimes hores

Efectes del fort vent a Vilafranca del Penedès | David Miravent

El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins aquest matí a primeres hores més de 1.700 trucades relacionades amb el fort vent. La forta ventada va deixar ratxes de vent huracanades a grans sectors del país, però especialment a les comarques tarragonines. 

El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins aquest matí a primera hora més de 1.700 trucades relacionades amb el fort vent. La ventada més intensa i on s'han registrat més problemes ha estat a les comarques tarragonines. La majoria de trucades de les últimes hores es concentren al Tarragonès, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, el Baix Camp, el Vallès Occidental i el Barcelonès.

Una de les incidències més greus registrades per aquestes fortes ventades es va registrar ahir a la tarda a Salou, on dues persones van resultar ferides de gravetat en caure un arbre per les fortes ratxes de vent. També a les comarques de Tarragona, una segona incidència d'importància es va registrar a la carretera T-11, al voltant de les Gavarres (Tarragonès), on va caure una torre de senyalització sobre un cotxe. Les persones del vehicle van resultar ferides de poca gravetat. També es van produir alguns talls elèctrics a comarques com el Baix Camp, les Garrigues, al Segrià, l'Alt Camp o al Baix Penedès.

També va ser notable el vent en zones menys habituades a aquest fenomen, al voltant de la ciutat de Barcelona. Al camp de futbol del Sant Andreu de Barcelona es va haver de suspendre el partit perquè part de la teulada de l'estadi va acabar al mig del terreny de joc arrancada pel fort vent. També es van registrar alguns problemes a l'aeroport del Prat on els avions van haver d'espaiar les sortides per la ventada i això va provocar retards de més de mitja hora en alguns vols.


Comentaris

envia el comentari