rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

L'estat del mar es complicarà a bona part de la costa catalana

Ja hi ha activats avisos a diferents comarques del litoral català
Les onades podrien arribar als 3 metres a punts del litoral central | cedida

 

L'estat del mar es complicarà durant les pròximes hores a bona part del litoral català. Esperem que les onades puguin arribar puntualment als 3 metres d'alçada durant el matí i migdia de dilluns a punts de la costa central. El vent de gregal bufaria fort durant bona part del dia a les comarques del litoral de Girona i Barcelona on es podrien superar els 50 o 60 km/h.

El vent de gregal es reforçarà durant les pròximes hores a bona part de les comarques catalanes, però especialment al litoral de Girona i Barcelona. Al llarg de la matinada i especialment durant el matí, el vent de gregal guanyaria intensitat. Esperem que entre mig matí i migdia algunes ratxes de vent puguin superar els 50 o 60 km/h a punts pròxims a la primera línia de mar.

 

Aquest fort vent complicaria també l'estat del mar durant la jornada de dilluns. Esperem que entre el matí i el migdia puguin registrar-se onades superiors als 2,5 metres a punts del litoral de Barcelona i el litoral sud de Girona. Puntualment no es descarten onades superiors als 3 metres d'alçada. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat un avís per estat de la mar al litoral del Barcelonès, el Maresme, la Selva i el Baix Empordà per onades que podrien arribar als 2,5 metres a tocar de la primera línia de la costa.

Activats diferents avisos per l'estat del mar al litoral català | Meteocat