L'hivern s'acomiada amb nevades a cotes força baixes a molts punts de Catalunya

S'espera que les precipitacions vagin perdent força al llarg del matí, i a partir de la tarda s'imposarà el sol i el vent serà el protagonista

L'hivern sembla que no està disposat a abandonar-nos tan ràpid, i és que aquest dimarts, 20 de març, hem pogut veure novament nevades a cotes relativament baixes de la Catalunya Central, del prelitoral, i fins i tot de la costa. Un dels punts on la nevada ha sorprès de forma més espectacular és al parc de Collserola, on les precipitacions han estat força abundants al llarg de tota la matinada. 

Les importants acumulacions de neu han obligat les autoritats a tallar les carreteres que creuen el Parc, i s'ha suspès el transport públic davant la impossibilitat de circular a la zona. Amb tot, les màquines llevaneus treballen des de primera hora per normalitzar la situació. 

No es tracta de l'únic punt, ja que a les parts altes de la ciutat de Barcelona la neu ha caigut amb força, i fins i tot ha provocat alguns problemes en el trànsit. Com era d'esperar, molts usuaris no han perdut l'oportunitat d'immortalitzar el moment. 

Imatges de postal a molts punts del país

La neu caiguda aquest dimarts també ha deixat imatges de postal a altres punts del nostre país, com Vallvidrera, Badalona o Esplugues de Llobregat, on res fa pensar que estem en el primer dia de la primavera astrològica. 

Unes nevades que han de marxar

S'espera que les precipitacions continuïn fins al migdia, quan el vent acabarà emportant-se els núvols, i deixarà el cel ben ras. De fet, bufarà amb ratxes fortes o molt fortes, sobretot el terç nord del país. Les temperatures, però, continuaran força baixes al llarg dels pròxims dies, i això ajudarà a conservar millor la neu caiguda durant la jornada d'avui. 


Comentaris

envia el comentari