Imatge del magnat xinès que vol anar a la Lluna en el primer vol tripulat

Vols anar a la Lluna? Ara tens l'oportunitat i de forma gratuïta

Ja s'han rebut moltes inscripcions i s'haurà de fer un sorteig per veure qui seran els més afortunats

La Lluna  sempre ha creat molta expectació per a tots els humans, des de l'actualitat fins als temps més ancestrals i sempre ha estat i és el nostre referent del cel nocturn. Doncs ara, per aquells més atrevits, hi ha la possibilitat d'anar a visitar el nostre satèl·lit  de forma gratuïta  al llarg de  l'any 2023, però per aconseguir-ho haureu de ser molt afortunats. Tot ve de la mà del  magnat japonèsYusaku Maezawa que ha proposat que 8 valents l'acompanyin en aquest primer  viatge turístic històric cap a la Lluna  amb totes les despeses pagades a càrrec seu. 

Procés per aconseguir el vol espacial fins a la Lluna

L'atrevit Maezawa ha creat una web  perquè la gent es pugui apuntar i després ho ha publicat a les seves xarxes. La missió  l'ha anomenat ell mateix 'Dear Moon' traduït com a 'Estimada Lluna'. El  viatge espacial  consistirà a anar i tornar de l'òrbita de la Lluna  durant un tota de 6 dies de vol per l'espai. Per tal de participar en aquesta missió  de forma totalment gratuïta, només heu de clicar en aquest enllaç i omplir el formulari amb les vostres dades. Apuntar-se és molt fàcil, però acabar sent un dels afortunats serà molt més complicat, ja que s'han rebut ja més d'un centenar d'inscripcions des de diferents indrets de tot el món i, per tant, s'haurà de fer un sorteig per adjudicar les úniques vuit places disponibles.

Els candidats seran citats i avaluats a partir del pròxim 21 de març d'aquest mateix any 2021 i, un cop acceptats els vuit perfils, passaran les corresponents revisions mèdiques prèvies a aquest històric viatge turístic espacial. Tot plegat, esperant que el director executiu d'aquest projecte, el multimilionari  Elon Musk, de l'empresa SpaceX, i el seu equip tècnic acabin de fer les últimes proves amb la nau per viatjar  amb total seguretat cap a l'espai  i arribar en bones condicions a la Lluna  l'any 2023.

Les motivacions del magnat japonès

Els fets es remunten a l’any 2018, quan el mític milionari nord-americà Elon Musk va anunciar que el primer  viatge turístic espacial a la Lluna  previst per al 2023  de la mà de l’empresa SpaceX  tenia totes les places disponibles, però a un preu només apte per a milionaris. Va ser en aquest moment quan aquest magnat japonès  va comprar tots els bitllets disponibles amb l'objectiu de buscar-se xicota i portar-la fins a la Lluna. No obstant, i veient la importància de la missió, va decidir que era millor buscar vuit afortunats que farien història al seu costat en aquesta fita.