YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vols anar a la Lluna? Ara tens l'oportunitat i de forma gratuïta

Ja s'han rebut moltes inscripcions i s'haurà de fer un sorteig per veure qui seran els més afortunats

Imatge del magnat xinès que vol anar a la Lluna en el primer vol tripulat
El magnat Yusaku Maezawa busca vuit atrevits que vulguin fer història | Yusaku Maezawa

La Lluna sempre ha creat molta expectació per a tots els humans, des de l'actualitat fins als temps més ancestrals i sempre ha estat i és el nostre referent del cel nocturn. Doncs ara, per aquells més atrevits, hi ha la possibilitat d'anar a visitar el nostre satèl·lit de forma gratuïta al llarg de l'any 2023, però per aconseguir-ho haureu de ser molt afortunats. Tot ve de la mà del magnat japonès Yusaku Maezawa que ha proposat que 8 valents l'acompanyin en aquest primer viatge turístic històric cap a la Lluna amb totes les despeses pagades a càrrec seu. 

Procés per aconseguir el vol espacial fins a la Lluna

L'atrevit Maezawa ha creat una web perquè la gent es pugui apuntar i després ho ha publicat a les seves xarxes. La missió l'ha anomenat ell mateix 'Dear Moon' traduït com a 'Estimada Lluna'. El viatge espacial consistirà a anar i tornar de l'òrbita de la Lluna durant un tota de 6 dies de vol per l'espai. Per tal de participar en aquesta missió de forma totalment gratuïta, només heu de clicar en aquest enllaç i omplir el formulari amb les vostres dades. Apuntar-se és molt fàcil, però acabar sent un dels afortunats serà molt més complicat, ja que s'han rebut ja més d'un centenar d'inscripcions des de diferents indrets de tot el món i, per tant, s'haurà de fer un sorteig per adjudicar les úniques vuit places disponibles.

Els candidats seran citats i avaluats a partir del pròxim 21 de març d'aquest mateix any 2021 i, un cop acceptats els vuit perfils, passaran les corresponents revisions mèdiques prèvies a aquest històric viatge turístic espacial. Tot plegat, esperant que el director executiu d'aquest projecte, el multimilionari Elon Musk, de l'empresa SpaceX, i el seu equip tècnic acabin de fer les últimes proves amb la nau per viatjar amb total seguretat cap a l'espai i arribar en bones condicions a la Lluna l'any 2023.

Les motivacions del magnat japonès

Els fets es remunten a l’any 2018, quan el mític milionari nord-americà Elon Musk va anunciar que el primer viatge turístic espacial a la Lluna previst per al 2023 de la mà de l’empresa SpaceX tenia totes les places disponibles, però a un preu només apte per a milionaris. Va ser en aquest moment quan aquest magnat japonès va comprar tots els bitllets disponibles amb l'objectiu de buscar-se xicota i portar-la fins a la Lluna. No obstant, i veient la importància de la missió, va decidir que era millor buscar vuit afortunats que farien història al seu costat en aquesta fita.


Comentaris

envia el comentari