El Meteocat comet un error amb les tempestes i les xarxes s’ho prenen amb humor

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) va anunciar pel seu compte de Twitter que les tempestes de diumenge podien anar acompanyades de ‘calamars’ en lloc de ‘calamarsa'

Llamp caigut a Barcelona
El Meteocat va cometre l'error anunciant les tempestes de diumenge a la tarda | Ana Mesas

L’era de les noves tecnologies que estem vivint en l’actualitat fa que la immediatesa de la informació a Internet prevalgui, cosa que fa que a sovint es cometin errors a l’hora d’escriure a les xarxes socials. Això és el que li va passar ahir diumenge al Meteocat quan va informar sobre les pluges que s’esperaven a la tarda a diverses comarques.

En un missatge publicat al seu compte de Twitter va anunciar que les tempestes podien anar acompanyades de ‘calamars’ en lloc de ‘calamarsa’. Molts usuaris no van tardar en veure l’error, que va fer riure de forma simpàtica a molta gent que estava connectada en aquell moment a la xarxa social.

Immediatament, però, el mateix Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) se’n va adonar de l’error i el va corregir responent el seu propi missatge. Aquestes són les dues publicacions de l’errada i la correcció del Meteocat:

Per la seva banda, molts internautes es van prendre amb molt bon humor l’error i van fer comentaris molt simpàtics a les xarxes socials, incloent l’exconsellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs. «Jo els hauria volgut a la romana», va respondre amb simpatia l’exconsellera. Aquests són alguns dels simpàtics missatges a Twitter:


Comentaris

envia el comentari