rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Almenys 12 morts a causa d’unes greus inundacions a Sicília

Hi hauria 9 víctimes que serien de la mateixa família
Uns forts aiguats que han succeït aquesta matinada passada han arrassat molts punts de la regió de Palerm | @Belcastrotw

 

Durant aquesta nit passada 12 persones han mort a Palerm, Sicília, per culpa dels forts aiguats que ha provocat el temporal que afecta aquest sector del Mediterrani.

 

Segons ha informat TV3, nou de les víctimes pertanyen a una mateixa família i entre els morts hi ha tres nens, d'un, tres i quinze anys, que es protegien de la pluja en el mateix habitatge. A la localitat de Casteldaccia, el riu Milicia s’ha desbordat aquesta nit i ha inundat les cases veïnes, on hi havia aquesta família que s’ha vist fatalment afectada.

 

 

Com ha informat el mateix mitjà, a més de la família que s'ha ofegat, un altre home ha mort dins del seu vehicle que ha quedat negat per l'aigua quan anava a treballar. Hi ha dues víctimes mortals més a la regió d'Agrigento. L'aigua ha entrat amb força a diverses cases i ha provocat greus desperfectes als carrers dels pobles on han caigut els aiguats torrencials.

 

 

 

 

El temps fa una setmana que està força complicat a Itàlia. La setmana passada la tempesta Adrián causava més morts i inundacions a Venècia. La nova borrasca està ancorada sobre Còrsega i Sardenya, i va enviant fronts de pluja. Per aquest diumenge, els serveis meteorològics han activat els avisos de nivell taronja per les regions del sud d'Itàlia, incloent-hi Sicília.

 

Riuades i inundacions a les Dolomites italianes

A la regió del Véneto, aquest cap de setmana també s’han produït desbordaments de rius i rieres, fortes ventades i esllavissades als boscos de les Dolomites. Les riuades han destrossat algunes cases i ponts.