Un nen de 3 anys perdut en un bosc dels EEUU assegura que un os el va cuidar

El menor va estar desaparegut diversos dies a Carolina del Nord en condicions extremes a l’exterior amb pluja i el fred intens. Els equips de recerca el van trobar enredat en uns matolls

L'os negre és molt comú als boscos de Carolina del Nord
L'os negre és molt comú als boscos de Carolina del Nord | Arxiu

Increïble i emocionant història la que ens arriba des dels Estats Units (EEUU). Un nen de 3 anys, anomenat, Casey Hathaway, es va perdre durant uns dies en un bosc de Carolina del Nord i els equips d’emergència l’han trobat sa i estalvi quan tothom s’esperava el pitjor. El més sorprenent de tot és que el menor va assegurar que un os va estar cuidant d’ell i que per aquesta raó va sobreviure. 

Sigui o no imaginació del nen, la veritat és que la supervivència del nen a l’exterior era força complicada al llarg de les prop de dues nits que va estar desaparegut, ja que la pluja i el fred intens feien molt difícil poder sobreviure a la intempèrie. Segons explica 'The Guardian', Els equips de rescat, que no donaven crèdit a la força del menor i a la història que va explicar, el van trobar plorant enredat en uns matolls tot xop, però al cap i a la fi viu i amb tan sols algunes rascades. El xèrif del comptat de Craven, Chip Hughes, relatava la història que va explicar el nen:

Una història de pel·lícula, sigui veritat o no

Malgrat que hi ha la possibilitat que la història se l’hagi inventat el nen, la veritat és que el menor ho hauria tingut molt cru a l’exterior per sobreviure tot sol, ja que no anava equipat i, a més de la pluja gelada, els termòmetres van arribar a baixar fins els -7º en aquell punt. A més, els equips de rescat van haver de creuar un riu amb aigua que feia fins a mig metre d’altura, més alta que el nen. «És un supervivent», assegurava el xèrif. 

Imatge d'un bosc de Carolina del Nord | Arxiu

 

Un cop van arribar al lloc, el nen, que estava plorant, el primer que va demanar als equips de rescat va ser aigua i la seva mare. El menor es va perdre quan estava jugat al jardí de casa de la seva àvia i tot feia pensar el pitjor perquè, més enllà de les males condicions meteorològiques que van obligar a suspendre la recerca en algun moment, els boscos de Carolina del Nord estan plens d’ossos negres que normalment són agressius.

No obstant, sembla que la presència amenaçant d’aquests animals que feia pensar a tothom el pitjor, podria haver estat la salvació del menor. Sigui com sigui, la història serà recordada durant molt de temps en aquest punt dels Estats Units i és digne de les millors pel·lícules.

  


Comentaris

envia el comentari