SERVEI PÚBLIC SANITARI:

📲 Totes les alertes oficials del Coronavirus a Catalunya, infectats, recomanacions, confinaments,,,gratis al teu mòbil! Clica aquí i prepara't pel Coronavirus

La neu arriba a Granollers i al Vallès Oriental

Punts com Sant Pere de Vilamajor, Cardedeu o Mollet del Vallès comencen a presentar una imatge força emblanquinada
La nevada afecta al Vallès Oriental | Twitter

 

Passen les hores i la neu arriba a cotes més baixes. Si bé és cert que ho fa de forma tímida —Barcelona veia fa uns minuts com queia una llevíssima nevada—, també ho és que zones pròximes a la costa com el Vallès Oriental.

 

Aquesta comarca, de fet, ha vist que nuclis de gran incidència com Granollers o zones més cèntriques com Sant Antoni de Vilamajor, comencen a notar el fort temporal de neu previst per Protecció Civil.

 

 

Segueix el minut a minut de les nevades a Catalunya: http://bit.ly/2sT1q72.

La nevada afecta Granollers

L’afecta, de fet, des de les set de la tarda. L’AP-7 a l’alçada d’aquesta població resta tallada per autocars i camions per risc d'accentuació de les nevades. La nevada i les plaques de gel formades en aquesta zona provoquen, a més, grans retencions.

 

Sant Pere de Vilamajor, d’altra banda, presenta a hores d’ara uns cinc centímetres de neu. Punts de la demarcació com Cardedeu, La Garriga o Mollet del Vallès també comencen a estar enfarinats.