La neu comença a agafar a la Garrotxa, el Ripollès i Osona

Les comarques de l'extrem nord-est del territori català comencen a patir els efectes de la nevada

 

El temporal de nevades comença a ser un fet. Si bé és cert que la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya relatava que caldria estar alerta a partir d’aquest dilluns, 26 de febrer, també ho és que alguns punts de Catalunya ja acumulen les primeres nevades de certa consideració.

 

Aquest és el cas, per exemple, de les comarques d’Osona, la Garrotxa i el Ripollès. Punts importants d’aquestes demarcacions com Olot o Vic, comencen a ser testimonis d’un temporal de neu que podria enfarinar tot Catalunya al llarg dels tres pròxims dies.

 

Segueix el minut a minut de les nevades a Catalunya: http://bit.ly/2sT1q72.

 

Extremar la precaució, clau

És l'alerta de Protecció Civil des de primera hora d'aquest matí. El pla 'NeuCat', de fet, porta activat des d'aleshores i comarques de l'extrem nord-est del territori català ja estaven alertades sobre les possibles nevades

 

 

Ara, doncs, la prèvia alerta del pla només ha fet que evidenciar-se. Tal com han assegurat alguns usuaris de twitter de les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès, la neu comença a agafar, tal com havia previst Protecció Civil. 

 

 

Així mateix, poblacions del Ripollès com Molló, com explica l'usuari de twitter, @pepcoma, la neu també ha començat a agafar al punt de les cinc de la tarda d'aquest mateix dilluns. 

 Comentaris

envia el comentari