La neu es deixa veure a cotes molt baixes aquest dijous a Barcelona i Girona

Molts usuaris han aprofitat per fotografiar o gravar el moment

 

 

Els meteoròlegs ja ho van avisar i, per fi, la tenim aquí. La neu ha fet acte de presència aquest dijous a cotes molt baixes, gairebé a nivell del mar. I és que molts usuaris han decidit gravar o fotografiar els flocs de neu caiguts, un fenomen poc habitual a ciutats com Barcelona o Badalona. 

 

És precisament en aquesta última on, tal com informa Oriol Rodríguez, ha nevat a la cota 300. El mateix usuari ha reconegut que es tractava d'una nevada feble, però que no s'aturava. «De moment no agafa», ha assegurat Oriol. 

 

No es tracta de l'únic punt de l'àrea metropolitana, i és que a la mateixa ciutat de Barcelona, al barri de Nou Barris, l'Aroa també ha trobat el seu cotxe completament nevat aquest matí. A altres punts de la ciutat, com el Tibidabo, també han vist caure neu, en aquest cas granulada, aquest matí. 

 

 

 

 Al municipi de Todera, també a la província de Barcelona, la neu ha deixat cotxes nevats, i en alguns punts fins i tot ha agafat a terra, tal com ha pogut fotografiar la Laura. De fet, la intensitat de la nevada entre Tordera i Maçanet, a l'N-II, ha obligat l'Òscar a demanar precaució a la resta de conductors. 

 

 

 

Però la neu no només s'ha deixat veure a Barcelona i la seva àrea metropolitana aquest dijous. I és que diferents comarques de Girona també estan en alerta per la possibilitat de nevades, i de fet a moltes localitats ha nevat o continua nevant a aquesta hora. A Llagostera, per exemple, el Marc ha fet diverses fotografies de la feble nevada que queia aquest matí al voltant de dos quarts de vuit.

 

Altres usuaris tampoc han perdut l'oportunitat de fotografiar o gravar el moment, i de ben segur tindrem més materia fotogràfic, ja que tal com assegura Marc, a aquesta hora la nevada s'està intensificant a la zona. 

 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari