ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

La neu torna a caure a Barcelona

Tornen les precipitacions a cotes baixes
La neu comença a caure al Tibidabo | @comandotibidabo

 

La neu ha tornat a diferents indrets de Barcelona aquest dilluns, 12 de febrer. Així doncs, i per les fotografies que diversos usuaris han compartit a la xarxa, la massa d'aire fred ja es comença a barrejar amb una d'humida, provocant aquestes nevades a cotes baixes. 

 

A les 20.00 hores, aproximadament, d'aquest vespre es començava a veure neu granulada a l'altura del Tibidabo, així com calabruix a la plaça de la Bonanova. 

 

Afectacions a la costa i el prelitoral centrals

A partir de les set del vespre la neu ha començat a caure a ciutats com Manresa, i a diversos punts del Moianès, de l'Anoia, del Penedès o de l'Alt Camp. La cota de neu ronda els 200 metres allà on els ruixats són més intensos i serà cada cop més baixa, segons publica el diari 'Ara'. 

 

En molts casos es tracta de ruixats sobretot de neu granulada. Alguns trons fins i tot acompanyen les precipitacions. Tanmateix, i durant el vespre les precipitacions afectaran sobretot la costa i el prelitoral centrals.

 

Durant la tarda la neu també ha començat a aparèixer per sota dels 500 metres a la Catalunya Central en molts casos en forma granulada; és a dir, amb ruixats intensos de calabruix.

 

Els xàfecs també han aparegut al Tarragonès. En municipis com Altafulla i la Riera de Gaià una calabruixada insistent ha deixat un panorama ben blanc. Per la seva banda, Protecció Civil demana evitar circular per parts altes d'Osona i alerta de retencions i cotxes parats a la C-25, a la C-17 i a l'AP-7.

 

 

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris