La nevada emblanquina la Terra Alta i obliga a suspendre el transport escolar

La cota de neu, ara mateix, se situa en uns insòlits 300 metres | Segons la previsió, les precipitacions seguiran durant les pròximes hores
La nevada afecta gran part de la Terra Alta amb tot el transport escolar suspès | @juliaurgi

 

La Terra Alta s’ha llevat avui dilluns ben enfarinada. L’arribada de la borrasca Glòria a la comarca ebrenca ha deixat ja estampes pintoresques i diverses conseqüències, amb nevades a cotes molt baixes i la suspensió del transport escolar. Una nevada que és fruit de la forta borrasca que avui està portant neu a altres zones del territori, algunes pluges i sobretot fort vent amb moltes incidències. Consulta aquí totes les afectacions derivades del potent temporal a Catalunya. 

 

 

 

 

La cota de neu, a 300 metres

La cota de neu, ara mateix, se situa en uns insòlits 300 metres i neva a la capital Gandesa i a Horta de Sant Joan, entre d’altres municipis. La neu també s'ha fet present a Falset, al Priorat, o al poble de Tivissa, a la Ribera d'Ebre.

 

 

Neu i gel a les carreteres

Les màquines llevaneu, ara mateix, treballen a les carreteres locals de Gandesa i Batea, i en algun tram de la C-43. Hi ha uns 10 quilòmetres de la C-221 amb neu i gel a la calçada. Protecció Civil demana prudència. Segons la previsió, les precipitacions seguiran durant les pròximes hores.

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Méteo