rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Les nevades arriben a Barcelona

El pla NeuCat porta activat des de primera hora d'aquest dilluns

 

La neu comença a arribar a Barcelona. Segons reporta l'usuari de twitter @jsalapa, les nevades ja es prolonguen a la capital catalana i ho han fet, més concretament, a l'Avinguda Roma de Barcelona. 

 

L'activació del pla NeuCat per part de Protecció Civil, d'altra banda, ja preveia que les nevades podrien afectar a cotes baixes a partir d'aquest dilluns al vespre. Així mateix, s'espera que fins dimecres, 28 de febrer, el temporal de neu sigui de màxima afectació a tot el territori català. 

 

 

Segueix el minut a minut de les nevades a Catalunya: http://bit.ly/2sT1q72.

 

 

Gran afectació des de primera hora de la tarda

A les cinc de la tarda les nevades ja han complicat la mobilitat a les comarques de l’extrem nord-est de Catalunya, a causa de les plaques de gel i de l'afectació de nevades.

 

Tot seguit, al punt de les vuit del vespre, les nevades han començat a provocar grans incidències en diversos punts de la geografia catalana i fins a 10 vies catalanes presentaven cues quilomètriques

 

Al punt de les nou, finalment, les nevades han arribat a Barcelona. Tot i això, aquesta encara no agafa i s'haurà d'esperar a com avança la nit per veure quina és l'afectació a la ciutat comtal.