Nit de cap d'any amb temps tranquil però ambient molt fred

No s'esperen precipitacions però si un ambient molt fred, especialment a les comarques de l'interior

El temps per la Nit de cap d'any | cedida

En espera una Nit de cap d'any amb temps molt tranquil al conjunt del territori català, i també un inici d'any sense complicacions pel que fa al temps. L'anticicló seguirà amb nosaltres encara uns dies més i per tant els protagonistes, segons en quin punt del territori ens trobem, seran el sol o les boires. El que afectarà de forma general a tota Catalunya durant els pròxims dies festius serà el fred.

Durant la Nit de cap d'any no esperem complicacions pel que fa al temps a Catalunya. Amb la presència de l'anticicló, esperem en conjunt el domini del sol a gran part de les comarques catalanes durant el dia 31 i aquest cel serè també seria el protagonista durant la Nit de cap d'any. Només en algunes comarques de la costa de Girona o nord de Barcelona podrien aparèixer alguns núvols baixos, sense més conseqüències. La Nit de cap d'any vindrà marcada per les boires al Pla de Lleida o també a la Conca de l'Ebre. El més destacable serà l'ambient fred. Esperem glaçades, en conjunt febles, a totes les comarques de l'interior de Catalunya. A la costa les temperatures durant la nit voltarien els 3 i 7ºC, una nit força freda.

Aquesta mateixa situació de temps ens acompanyaria durant el dia de Cap d'any. La matinada i matí seran freds a tot el país, i especialment allà on la boira sigui present. Durant el dia en conjunt esperem un cel serè a la major part del territori amb unes temperatures màximes que podrien enfilar-se fins als 12 o 15ºC a les comarques de la costa.


Comentaris

envia el comentari