IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nit de Reis molt freda a tota Catalunya

Les glaçades seran freqüents una nit més a totes les comarques de l'interior

Nit de Reis amb ambient molt fred | cedida

La Nit de Reis es presenta molt tranquil·la arreu de Catalunya sense probabilitat de pluja però amb un ambient molt fred a totes les comarques. Les glaçades tornarien a ser presents a moltes comarques catalanes.

La Nit de Reis es presenta molt estable amb pocs núvols arreu de Catalunya. Només esperem alguns núvols baixos a punts de la costa central de matinada i algunes boires al Pla de Lleida, creiem que les boires serien menys intenses i extenses que dies enrere. Per tant no hem de patir per la pluja aquesta Nit de Reis a les comarques catalanes. El que serà molt destacable durant la Nit de Reis serà l'ambient fred que s'imposarà durant la nit a totes les comarques.

Esperem que les glaçades tornin a aparèixer a la majoria de les comarques de l'interior de matinada. Aquesta tarda, coincidint amb l'arribada dels Reis d'Orient, esperem temperatures al voltant dels 6 a 8ºC a les comarques de la costa, entre els 2 i 6ºC a les comarques del Pla de Lleida, les comarques interiors de Barcelona o de l'interior de Girona. L'ambient més fred el tindrem al Pirineu amb unes temperatures que en alguns punts podrien baixar ja a mitja tarda dels 0ºC.

El dia de Reis tampoc esperem complicacions en el temps a cap punt del territori català. Tret d'alguns núvols baixos a primeres hores a la cosa central, o algunes boires al Pla de Lleida, creiem que el sol dominaria el temps arreu de Catalunya.  Les temperatures durant el dia de Reis es mantindran fredes a gran part del territori, a la costa com a molt esperem que durant el migdia les temperatures màximes puguin arribar als 10 o 13ºC.


Comentaris

envia el comentari