Nou episodi de ruixats i tempestes abans del cap de setmana

Els xàfecs més importants es concentrarien a les comarques de Girona i nord de Barcelona

A les portes del cap de setmana, sembla que els ruixats i les tempestes tornarien a guanyar protagonisme. Divendres esperem un dia molt inestable ja durant el matí tot i que creiem que els ruixats s’estendrien per bona part de les comarques catalanes durant la tarda.

Divendres durant el matí esperem un cel ennuvolat a gran part del territori i ja podrien caure els primers ruixats tant al litoral de Barcelona com també de Girona, creiem que en conjunt serien ruixats poc importants. Durant el migdia els ruixats guanyarien intensitat i s’estendrien per bona part de les comarques de Barcelona i Girona on localment podrien ser moderats i acompanyats de tempesta.

Durant la tarda de divendres creiem que els ruixats serien freqüents a moltes comarques del Pirineu, Prepirineu i les comarques centrals (Berguedà, Solsonès, Alt Urgell, la Noguera, Bages, Osona o l’Anoia) i fins i tot podrien descarregar alguns ruixats a punts del prelitoral de Tarragona. A la façana litoral podrien arribar alguns ruixats durant la tarda o el vespre però creiem que en conjunt no serien gaire importants.

Dissabte esperem que el temps millori a gran part del territori, tot i que durant el matí encara tindríem núvols residuals a punts del litoral de Tarragona i Barcelona que no descartem que acabin deixant algunes gotellades a primeres hores del dia.


Comentaris

envia el comentari