Un oficial de l’exèrcit del Nepal desvela el misteri de les petjades del Ieti

Final del misteri de les petjades de l’abominable home de les neus publicades dilluns? El rastre pertanyeria a una altra criatura més coneguda de l’alta muntanya

Petjades del suposat yeti trobat per l'Exèrcit indi a Himàlaia
Petjades del suposat Ieti trobat per l'Exèrcit indi a Himàlaia | @adgpi

Un oficial de l’exèrcit del Nepal assegura que les petjades trobades per soldats indis a prop del campament del Makalu, a l’Himàlaia, tenen un propietari menys llegendari i misteriós. Probablement són les petjades d’un ós salvatge i no del Ieti, l’ancestral home de les neus que tanta gent busca. Aquesta informació dels soldats nepalesos es contradiu amb la versió dels indis.

Dijous passat un portaveu de l’exèrcit nepalès declarava: «Un equip de l'Exèrcit indi va veure les petjades i el nostre equip d'enllaç estava al costat d'ells. Vam tractar d’identificar l’autor de les marques i els vilatans de la zona ens van assegurar que són petjades d’un ós salvatge que sovint recorre aquesta àrea».

Perfectament pot ser una petjada real d’un ós bru, que hauria sortit del seu cau, com els que viuen als Pirineus i que aquesta primavera tornen a veure’s després de la hibernació. Sembla una explicació molt raonable que desvela el misteri del rastre d’una criatura que ningú ha vist.

  • També et pot interessar: Neixen dos cadells d’ós al Pirineu occidental per primera vegada en 15 anys

Diuen que han trobat el rastre del monstre Ieti

Recordem que aquest dilluns, la Direcció General d’Informació Pública de l'exèrcit indi va compartir al seu compte de Twitter diverses fotografies d’unes misterioses petjades, molt grosses, assegurant que pertanyien a la mítica bèstia Ieti. De cop i volta, existia realment aquesta criatura llegendària? Els internautes van reaccionar amb molt escepticisme i burla al comprovar que l’anunci de l’exercit indi no era una broma.

De moment, l’altre bàndol no ha rectificat el comunicat. L’enigmàtica localització on viu el Ieti segueix sent un misteri.  


Comentaris

envia el comentari