rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

On veure i tocar neu a prop de Barcelona

Les nevades a cotes mitjanes durant les últimes hores han emblanquinat algunes muntanyes properes al litoral
El Montseny és un dels punts més propers a la costa on més neu podreu trobar | cedida

 

La neu de les últimes hores ha caigut a cotes mitjanes en diferents racons del país. Durant el matí la neu feia acte de presència a les cotes més altes de les muntanyes de Prades, a Tarragona. Durant bona part del matí la neu ha anat caient també al massís del Montseny, per sobre d'uns 900 metres. A continuació us diem els punts més pròxims a la costa on podeu sortir a gaudir de la neu aquest cap de setmana.

Durant les properes hores la neu encara pot seguir caient a molts punts propers a la costa, a cotes entre els 800 i 1.000 metres. Amb la neu que ha caigut avui aquestes serien les dues zones més pròximes a la ciutat de Barcelona per poder gaudir de la neu aquest cap de setmana.

 

  • Massís del Montseny: Sens dubte és el punt més pròxim a la ciutat de Barcelona on la neu s'ha deixat veure aquest matí. Durant les properes hores, i de forma intermitent durant bona part del cap de setmana, i pot seguir nevant. Per tant per aquells que viviu a l'àrea metropolitana de Barcelona és el lloc idoni per poder gaudir de la neu aquest cap de setmana. Molt probablement la neu la trobeu a cotes mitjanes o altes, amb quantitats força importants per sobre dels 1.000 metres d'altitud

 

  • Nord d'Osona, la Garrotxa o el Ripollès: Si voleu fer una sortida una mica més llarga, aquestes són les vostres comarques. En aquestes comarques ha de seguir nevant les hores vinents i per sobre dels 800 o 1.000 metres s'hi poden acumular bones quantitats de neu.