Busquen una persona que hauria caigut al Riu Besòs mentre feia fotos del temporal

Salvament Marítim i les unitats subaquàtiques dels Mossos i Bombers estan buscant una possible persona que hauria caigut a l’aigua mentre feia fotografies en un espigó

Ara mateix un helicòpter de Salvament Marítim, una unitat aquàtica dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers estan treballant per a localitzar una persona que podria haver caigut a la desembocadura del riu Besòs, segons informa ‘betevé’.

Un testimoni ha avisat que un home podria haver caigut a l’aigua des de l’espigó mentre feia fotografies del temporal. Els treballs de recerca encara segueixen per tal de trobar l’home que se l’ha endut l’onada.

Malgrat les fortes ventades, el greu estat de la mar i les nombroses advertències per part de les diferents administracions de no apropar-se als espigons i allunyar-se de zones perilloses en temporals marítims, l’home s’ha apropat a l’espigó de la desembocadura del riu Besòs quan una forta onada se l’ha endut.

Continuen la recerca dimarts

Fonts policials han confirmat a ‘betevé’ que de forma imminent s’aturarà el dispositiudesplegat a causa de la manca de llum, que dificulta les tasques de recerca. Per ara, als Mossos d’Esquadra no els consta cap denúncia de cap desaparició, tot i que el dispositiu es reprendrà aquest dimarts a primera hora del matí.


Comentaris
Joanfaba
Per una foto, es juga la vida i, el que és pitjor, fa jugar la vida amb els de Salvament Marítim, Mossos d'Esquadra, etc... El tindrien que tancar per intent d'homicidi involuntari.

envia el comentari