L’exèrcit de l’Índia afirma que ha trobat petjades del Ieti a l’Himàlaia

Els soldats van trobar aquestes marques a prop del camp base de la muntanya de Makalu. Els internautes no han tardat a mofar-se de la notícia a través de les xarxes socials

Imatge de les suposades petjades del Ieti
Imatge de les suposades petjades del Ieti | Exèrcit Indi

Notícia sorprenent la que ens arriba des de l’Índia, on l’exèrcit del país ha afirmat que, el passat 9 d’abril, va trobar petjades del Ieti a la zona de l’Himàlaia. L’anunci s’ha fet a través de Twitter justificant que les grans i misterioses petjades serien d’una enorme bèstia que viuria en aquest punt de l’Àsia que porta generacions sent protagonista de llegendes i històries sobre l’abominable home de les neus. 

En la publicació feta per l’exèrcit, s’aporten tres imatges de la zona de Makalu on es poden veure unes enormes petjades en línia recta al damunt d’una zona completament nevada. «Per primera vegada, un equip d’expedició de muntanya de l’exèrcit indi ha trobat les misterioses petjades de la mítica bèstia Ieti», explica el cos en la seva publicació, afegint que les petjades tenen una mida de 81 per 38 centímetres. 

Les suposades petjades del Ieti s’han trobat precisament a la muntanya Makalu, una de les més altes del món, ja que té una altura de 8.485, molt propera al sostre del món, que és l’Everest. Els soldats van trobar aquestes marques a uns 4.000 metres d’altura i l’exèrcit afirma que s’han recopilat «suficients proves fotogràfiques i vídeos» que seran entregades als experts quan finalitzi l’expedició militar. El Ieti forma part de la cultura popular de l’Himàlaia i l’any 2013 un científic britànic va concloure que es podria tractar d’una subespècie d’ós bru. 

Imatge de l'Everest
L'Himàlaia està considerat el sostre del món | arxiu

 

Fort rebombori i molta broma a les xarxes socials

Un cop s’ha fet pública la suposada trobada de petjades del Ieti, molts mitjans internacionals s’han fet ressò de la notícia, però sobretot ha estat a les xarxes socials on la troballa s'ha tornat viral i ha provocat un fort rebombori amb la mofa per part de molts usuaris, que posen en qüestió la credibilitat de l’exèrcit indi arrel d’aquest anunci. Entre altres comentaris, alguns internautes diuen que les petjades són massa rectes o pengen fotos pròpies dient que ells mateixos són el Ieti. Aquests són alguns dels comentaris més divertits que estan circulant per les xarxes socials:


Comentaris

envia el comentari