IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La terrible història d’en Pincho, un gos violat i maltractat durant anys

L’animal va ser rescatat per una organització animalista i, després de veure un vídeo, una dona anglesa se’l va endur al Regne Unit on li ha donat un lloc on viure feliç

La història del gos Pincho ha acabat amb final feliç
La història del gos Pincho ha acabat amb final feliç | The Sun

La perversió d’algunes persones a vegades pot arribar a límits gairebé impensables. Un exemple d’aquests extrems és el cas d’en Pincho, un gos petit de 5 anys que va ser violat i maltractat reiteradament durant molt temps a mans del germà del seu propietari. Per sort, un rescat a temps i una nova casa on viure han fet que aquesta tràgica història acabi amb final feliç.

En concret, va ser l’organització en defensa dels animals  Rescue Group for Spanish Animals (RGSA) que va rescatar el gos després d’assabentar-se del maltractament que estava patint l’animal, que presentava lesions molt greus després d’anys de tortures. Segons explica el diari britànic ‘The Sun, la mateixa entitat va penjar un vídeo d’en Pincho a les xarxes socials, cosa que va despertar l’interès d’una persona.

Es tracta de l’Yvonne West, una del Regne Unit de 50 anys que es va horroritzar en veure les imatges a través de Facebook. La dona es va posar en contacte amb l’organització, que li va explicar la terrible situació que havia viscut l’animal des que era un cadell, violat i maltractat per aquell home cada cap de setmana quan s’encarregava del gos.

Imatge del gos Pincho a la nova casa
Imatge del gos Pincho a la nova casa | The Sun

 

L’animal pateix lesions cròniques

Segons explica la dona al diari britànic, els maltractaments i les violacions constants durant tant temps han provocat a l’animal lesions cròniques. Per exemple, el gos és incontinent i necessita utilitzar bolquers, metre que té problemes als genolls i a la cintura, cosa que li impedeix caminar bé.

També et pot interessar: Pony, l’orangutan que va ser prostituïda a Indonèsia

Final feliç pel gos, tot i les seqüeles

Malgrat la terrible experiència i les lesions que arrossega en Pincho, el seu final ha estat feliç. La Yvonne va proposar endur-se l’animal al Regne Unit, concretament a casa seva, a HarverHill (Suffolk). Molta gent va recolzar la iniciativa de la dona per donar-li una millor vida juntament amb un altre cadell rescatat.

Malgrat aquesta solució, l’animal, que ara viu amb la Yvonne, ha tingut molts malsons a casa de la dona per culpa del trauma. Aquesta heroïna britànica d’animals continua recaptant diners per tot arreu per intentar donar una vida millor a més gossos que pateixen situacions similars.


Comentaris

envia el comentari