rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

La pluja provoca col·lapse a les carreteres de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

La pluja està provocant en gran part aquesta situació però també altres incidències habituals

 

La situació de pluja que s'està vivint aquest matí a molts llocs de Catalunya està provocant col·lapse a gran part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. De la mateixa manera, altres incidències també estan afectant el trànsit a tota la zona.

 

La situació s'està donant sobretot a les zones d'accessos de Barcelona i a la pròpia ciutat, tot i que la resta de zones de l'Àrea Metropolitana també s'estan veient força afectades. A les incidències habituals se suma les que està provocant la pluja, que no només afecta la circulació en aquest sentit, sinó que fa, a més, que el trànsit sigui menys fluït.

Les carreteres més afectades són les que passen per les zones de Rubí, Sabadell, Cornellà, també els accessos des de Badalona a Barcelona, i, com ja hem mencionat, les pròpies carreteres de la ciutat. Per tant, la C-58 des de Sabadell fins Badalona i també la C-16, començant a Rubí i en direcció Barcelona, són algunes de les carreteres més afectades.

 

Les carreteres més importants de l'Àrea Metropolitana de Barcelona es troben amb un alt nivell de tránsit  | Blog de l'OBRA

D'altra banda, les carreteres principals que voregen Cornellà de Llobregat i donen accés a Barcelona ciutat es veuen també afectades, tot i que en menor grau. El mateix passa amb l'AP-7 al seu pas per Barcelona i la A-2 totes dues amb força trànsit però sense situacions especialment anòmales.