Avís per neu en diferents comarques de Catalunya

Continua l'onada de fred hivernal que ens arribava dimecres
Previsió per a la tarda d'aquest divendres 1 de desembre | METEO.CAT

 

Després del fret hivernal que ens arribava dimecres, sembla que no ens abandona, ja que a partir d'aquesta tarda podria nevar a totes les cotes del Pirineu. Les nevades més importants correspondrien a la Vall d'Aran i al Pallars Sobirà, on es preveu que s'acumulin 50 cm per sobre dels 1500 metres entre divendres i diumenge. 

 

 Tot i que sembla que no serà una situació de nevades generalitzades, també hi ha avís de neu a les comarques d'Osona, el Vallès, la Selva, el Maresme i, fins i tot el barcelonès, que poden ser en forma de neu o calabruix a partir de només 200 metres.  La immensa bossa d'aire fred podria provocar que la neu caigués per sota dels 200 metres, fins i tot, amb una mica d'intensitat. El risc de ruixat baixarà cap al sud, tot i que pot reactivar-se algun ruixat cap a la Conca de Barberà.

 

En aquest sentit el Meteocat té activat un avís per intensitat de neu en les comarques del mapa per aquest dijous. Així doncs, les temperatures han baixat i sembla que arriben per quedar-s'hi. 

 

Diverses comarques, sobretot les del Pirineu, estan en alerta per neu | METEO.CAT

 

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris