Possibilitat de neu a cotes força baixes la propera nit a moltes comarques

La cota de neu podria baixar dels 1.000 metres a punts del centre de Catalunya

La neu podria arribar a cotes força baixes aquesta nit | cedida

Ens trobem a les portes d'un important canvi de temps i els mapes augmenten la possibilitat de veure nevar a cotes relativament baixes durant la propera nit i matinada. La cota pot baixar dels 1.000 metres a punts del centre i sud de Catalunya.

Durant la tarda d'avui divendres, la pluja anirà afectant pràcticament totes les comarques catalanes i pot caure amb intensitat. El gruix de la pluja arribarà durant la nit de divendres i la matinada de dissabte. Localment a punts entre les comarques del nord de Tarragona i les comarques de Barcelona podria caure algun ruixat amb forta intensitat i acompanyat de tempesta. La cota de neu inicial serà força alta a les comarques de Girona i Barcelona, per sobre dels 1.600 metres. Per altra banda a la tarda la cota de neu més baixa estaria situada a les comarques de Tarragona i Lleida, al voltant dels 1.200 metres. De cara a la matinada aquesta cota podria baixar per sota dels 1.000 metres al centre i sud de Catalunya.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per acumulacions de 5 cm de neu per sobre dels 600 metres durant la nit de divendres i la matinada de dissabte a les comarques del Baix Camp, el Priorat, l'Alt Camp, l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, la Conca de Barberà, les Garrigues, l'Anoia, la Segarra, l'Urgell, el Bages, el Solsonès, el Berguedà, la Noguera, la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça.

Avisos per neu activats durant la nit de divendres i matinada de dissabte | Meteocat

Comentaris

envia el comentari