Prades es lleva emblanquinada per una tempesta de neu granulada

Els últims estralls de la borrasca 'Glòria' tornen a anar acompanyats de més aire fred i això ha provocat que la neu granulada, tot i que de forma testimonial, hagi reaparegut a Prades

La històrica borrasca 'Glòria' que ha causat tants desperfectes i ha estat tan fatídica en molts altres indrets, s'acomiada d'una manera simpàtica a les muntanyes de Prades. La situació de tempestes que va afectar ahir a la nit gran part de les comarques tarragonines, ha acabat deixant una enfarinada de neu granulada al mateix nucli urbà de Prades i també en altres localitats pròximes com Rojals o Vilanova de Prades.

Aquest petita nevada coincideix amb el dia que es compleixen 10 anys de l'aniversari de MeteoPrades, una associació sense ànim de lucre amb seu a Prades, on el seu objectiu és l’estudi del clima de Muntanyes de Prades i la seva relació amb el medi natural i rural. Actualment formen part de Meteoprades persones amb diferents inquietuds; observadors meteorològics, bombers voluntaris, pagesos, que dediquen part del seu temps lliure a portar endavant aquest projecte. 


Comentaris

envia el comentari