rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El cap de setmana començarà amb un temps molt tranquil i més calor

Dissabte pràcticament no plourà enlloc però diumenge reapareixeran els xàfecs a moltes comarques amb un dia de més núvols

 

Aquets cap de setmana el temps té ganes de millorar després d’uns dies molt moguts a casa nostra a nivell meteorològic. Sembla que dissabte tindrem el dia amb més calma de la setmana amb més calor, mentre que diumenge tornarien els xàfecs a diverses comarques però sense grans estralls en general.

 

 

Pel que fa a dissabte, el dia estarà marcat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans que en algun moment poden enterbolir el cel, però en general serà un dia amb força sol i calor, sobretot a l’interior.

 

Mapa de previsió per dissabte | Xavi Segura

 

No obstant, hi haurà núvols baixos o boires en trams de la costa, sobretot de Tarragona i Barcelona, i a la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya sense més conseqüències. Tan sols s’espera algun xàfec a punts del Pirineu, bàsicament al de Lleida. Al vespre i nit no es descarta alguna gotellada aïllada a la meitat sud.  

 

 

Les temperatures pujaran aquest dissabte i moltes màximes superaran els 25º al prelitoral i a l’interior. Ambient calorós i a Ponent els termòmetres rondaran els 30º, mentre que la brisa marina i la presència de núvols baixos o boires en trams de la costa faran que, en aquests punts, els termòmetres no pugin tant.

Diumenge amb més núvols i ruixats

Mapa de previsió per diumenge | Xavi Segura

 

De cara a diumenge, els núvols seran més abundants i acabaran caient gotellades o xàfecs, en general febles, a qualsevol punt del país. Els més destacables segurament cauran a Ponent i al Pirineu de Lleida de cara a la tarda i vespre, mentre que a la resta les quantitats seran molt poc importants. Les temperatures seran un pèl més baixes.

 

 

Propera setmana

Sembla que el temps no vol acabar de fer net la setmana vinent. Ens entrarà aire una mica més fred que farà baixar de nou les temperatures i, en conseqüència, també farà augmentar els xàfecs a moltes comarques, sobretot de la meitat nord. Per tant, aquest juny seguirem amb la tendència del mes de maig amb un ambient més primaveral que no pas pre-estiuenc.