Imatge d'una platja amb sol

El cap de setmana començarà amb un temps molt tranquil i més calor

Dissabte pràcticament no plourà enlloc però diumenge reapareixeran els xàfecs a moltes comarques amb un dia de més núvols

Aquets cap de setmana el temps té ganes de millorar després d’uns dies molt moguts a casa nostra a nivell meteorològic. Sembla que dissabte tindrem el dia amb més calma de la setmana amb més calor, mentre que diumenge tornarien els xàfecs a diverses comarques però sense grans estralls en general.

Pel que fa a dissabte, el dia estarà marcat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans que en algun moment poden enterbolir el cel, però en general serà un dia amb força sol i calor, sobretot a l’interior. 

Imatge d'una platja amb sol
El sol lluirà però hi haurà algunes bandes de núvols | Redacció

 

No obstant, hi haurà núvols baixos o boires en trams de la costa, sobretot de Tarragona i Barcelona, i a la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya sense més conseqüències. Tan sols s’espera algun xàfec a punts del Pirineu, bàsicament al de Lleida. Al vespre i nit no es descarta alguna gotellada aïllada a la meitat sud.   

Les temperatures pujaran aquest dissabte i moltes màximes superaran els 25º al prelitoral i a l’interior. Ambient calorós i a Ponent els termòmetres rondaran els 30º, mentre que la brisa marina i la presència de núvols baixos o boires en trams de la costa faran que, en aquests punts, els termòmetres no pugin tant.