Previsió del temps per aquest pont d’agost

El temps es mantindrà estable i les temperatures podrien pujar lleugerament a l’interior

El temps es mantindrà estable durant aquest pont d’agost. Les temperatures podrien pujar lleugerament entre diumenge i dilluns.

Dissabte i diumenge esperem un temps molt estable arreu del territori català. Només alguns núvols baixos podrien aparèixer a primeres i darreres hores del dia a punts del litoral. No esperem precipitacions en cap punt del país. Les temperatures es mantindrien estables durant bona part del cap de setmana potser amb una lleugera pujada de temperatures durant la jornada de diumenge quan es podria arribar fins als 34 o 35ºC a Ponent.

Dilluns esperem pocs canvis a gran part del territori, seguiríem amb domini del sol. Només esperem petits canvis durant la tarda a punts del Pirineu, especialment al Pirineu Occidental on podrien créixer algunes nuvolades i descarregar alguns ruixats. Aquests ruixats podrien ser moderats a la Vall d’Aran, l’Alta Ribagorça o el nord del Pallars. Dilluns les temperatures es mantindrien estables de nou amb valors lleugerament superiors als 30 ºC a punts de l’interior.


Comentaris

envia el comentari