⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Primers aiguats torrencials a la Costa Brava

La primera tempesta violenta del dia que afecta una població costanera descarrega a Palamós i a Palafrugell un ruixat molt intens que provoca lleus inundacions
L'aigua de Sa Riera embat una de les platges més famoses de Begur | @JosePalafrugell

 

La Costa Brava pateix el primer embat d’una tarda que s’espera tempestuosa a tot el nord-est i altres punts al centre i sud de Catalunya. En mitja hora han caigut 28 litres a Palamós i més tard, amb tan forta intensitat, 56 litresPalafrugell, provocant algunes afectacions a la normalitat viària. S’ha inundat algun carrer, rotondes i algun garatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

L'aiguat ha provocat una avinguda a la riera de Begur

El fort xàfec ha afectat finalment Begur on el principal fet que ha originat l’aiguat és la crescuda del torrent de Sa Riera que creua la platja que té el mateix nom. L'aigua enfangada que baixava ha embrutat les seves cristalines aigües després de la torrentada.

 

El canal de Twitter de Protecció Civil d’aquesta localitat ha recomanat als ciutadans que no s’acostin durant aquesta tarda a les zones inundables i les rieres.

 

 

 

Activada la prealerta INUNCAT

Cal recordar que hi ha activat la pre-alerta del Pla INUNCAT de risc d’inundacions i que quasi tot el territori català està en alerta groga per intensos ruixats i tempestes.

 

En les properes hores s’esperen més ruixats forts que poden descarregar irregularment en qualsevol punt de Catalunya, però hi ha més probabilitat que tinguin lloc al nord-est, a les comarques tarragonines i al Pirineu Occidental.