rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

Puja el nivell dels pantans catalans després de l'episodi de pluja

S'han recuperat especialment els pantans de les conques internes
El nivell dels pantans ha millorat després de les pluges | cedida

 

L'episodi de pluges d'aquesta setmana ha invertit el nivell decreixent de molts pantans catalans. Amb les últimes dades s'observa un increment dels nivells de la major part dels pantans del nostre país, especialment els de les conques internes. Alguns d'aquests pantans encara podrien pujar més durant les pròximes hores. 

L'episodi de pluges d'aquesta setmana ha estat especialment beneficiós pels pantans catalans. Les reserves d'aigua han crescut a pràcticament tots els embassaments i molts rius del país han recuperat un bon nivell de cabal. Les pluges de més de 150 o 200 mm que han caigut al llarg de la setmana al Pirineu i Prepirineu han invertit la situació decreixent del nivell d'una gran part dels pantans catalans. En el conjunt de les conques internes el nivell dels pantans ha passat del 52% al 54% després de l'episodi de pluges. Cal destacar la pujada d'alguns pantans com el de Susqueda del 48% al 67% després de les pluges o la pujada del nivell del pantà d'Oliana del 56% al 79%.

 

Als gràfics podeu observar la pujada dels nivells dels pantans catalans, tant de les conques internes com de la conca de l'Ebre abans i després de l'episodi de pluges d'aquesta setmana.

 

Estat de les conques internes | Catalunyadiari
 
 
 
Estat de la conca de l'Ebre | Catalunyadiari